مدرسه و پایگاه های علمی
مدرسه مجازی مهدویت
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان قزوین
هم‌اکنون 88 نفر با این مجموعه مرتبط هستند.

عصر غیبت در کلام امام حسین (علیه السلام)

همه معصومین(علیهم السلام) برای ویژگی ها، وظایف و شرایط این زمان سخنانی بیان فرموده اند. زینت دوش پیامبر(ص)، امام حسین(ع) هم می فرمایند:
«نهمین از فرزند من، امام قائم به حق است و خدای متعال زمین را به واسطه او پس از مرگ زمین، زنده می کند و دین حق را به دست او بر همه ادیان چیره نماید گرچه مشرکان را ناخوش آید و او را غیبتی است که اقوامی در آن از دین برمی گردند و عده ای ثابت و پابرجا مانند و اذیت شوند. به آنها گفته می شود: اگر راست می گویید، این وعده(ظهور) چه وقت عملی می شود؟ بدانید کسی که در دوران غیبت بر آزار و تکذیب صابر باشد مانند مجاهدی است که با شمشیر پیش روی رسول خدا(ص) مجاهده کرده است.»1
در این روایت شریفف وظیفه همگان برای زمینه سازی ظهور به خوبی نمایان است. یکی از وظایف شیعیان در این زمان صبر مثبت است یعنی حضور در اجتماع و مجاهدت برای ظهور و تحمل ناملایمات و سایر محنت ها، هرکس این گونه باشد مانند مجاهدان عصر نبوی پاداش دارد. و روشن است که نشستن درون خانه و منتظر بودن و با هیچ کاری، کار نداشتن نمی تواند مجاهدت داشته باشد. لذا برای تطبیق و تساوی در قانون عمل و جزا، صبر در این روایت به معنای تلاش و حرکت و دوری از عجله کردن ناشیانه است.


1. کمال الدین، ج1، ص317، ب30،ح3- معجم احادیث الامام المهدی، ج5، ص140
دریافت فایل مربوط به این مطلب پس از ‌ثبت‌نام و ورود امکان‌پذیر است!
آخرین ویرایش
در 1397/6/18 12:43

مطالب پربازدید را ببینید
و یا به فهرست بازگردید.

بازگشت به ابتدای صفحه

تلفن
نشانی
33245089- 028
قزوین - خیابان شهدا (سپه) - نبش کوی شیخ الاسلام - دفتر نماینده ولی فقیه در استان
پیامک
30001366